Skapa ett Letar efter grupp-inlägg

När du använder Letar efter grupp för att skapa inlägg, skapas en ”spelare sökes”-annons som personer i Xbox-communityn kan se och svara på. Det är ett enkelt sätt att få kontakt med spelare som har samma mål och intressen. Du kan rekrytera upp till 15 personer!

Så här skapar du ett Letar efter grupp-inlägg:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden, välj Flera spelare och välj sedan Letar efter grupp.
  2. Välj Sök eller skapa inlägg och välj sedan ett spel från listan (då tas du till dess spelhubb).
  3. Välj Skapa inlägg.
  4. Lägg till taggar och en beskrivning, och justera detaljer som vilket antal spelare du behöver. Du kan schemalägga när din grupp ska samlas genom att justera Dag och Starttid för grupp, eller om du vill samla personer i en grupp direkt, välj Nu.
  5. När du är färdig, välj Publicera.