Så här administrerar du aktivitetsfeed och sekretess

I aktivitetsfeeden kan du skicka meddelanden till kompisar och dela dina senaste bedrifter. Du kan göra ett allmänt inlägg genom att gå till Community och välja Har du något att dela? eller kommentera dina kompisars achievements, skärmbilder, spelklipp eller sändningar.

Mer information om hur du administrerar ditt barns sekretessinställningar finns i Ändra ditt barns inställningar för sekretess och onlinesäkerhet på Xbox One.

Vilkas kommentarer och texter visas i aktivitetsfeeds?

Vuxna kan se alla kommentarer och texter från vem som helst på Xbox Live. (Från start är inställningar för tonåringar och barn är mer restriktiva.) Om detta inte tilltalar dig kan du ändra det genom att gå till Inställningar och välja Konto > Sekretess och onlinesäkerhet > Xbox Live sekretess > Visa information och anpassa > Spelinnehåll > Du kan visa och dela innehåll. Välj Kompisar eller Blockera för att begränsa vilkas kommentarer och texter du kan se.

Vem kan se min aktivitetsfeed?

När det gäller vuxna kan vem som helst se vad som händer i din aktivitetsfeed. (Från start är inställningar för tonåringar och barn är mer restriktiva.) Här följer andra saker de kan göra:

• Gilla något i din feed.
  • Dela något i din feed med en annan person.
  • Se vem som har gillat eller delat något.
  • Lämna kommentarer på något i din feed.
  • Läsa andra personers kommentarer.

Om du vill ändra dina inställningar för aktivitetsfeed uppdaterar du dina sekretessinställningar genom att gå till Inställningar och välja Konto > Sekretess och onlinesäkerhet > Xbox Live sekretess > Visa information och anpassa > Kommunikation och flerspelarläge > Andra kan se din aktivitetsfeed. Välj Kompisar eller Blockera för att begränsa vilka som kan se din feed.

Vad i övrigt kan påverka min aktivitetsfeed?

Några inställningar delar achievements och spelklipp automatiskt till din aktivitetsfeed varje gång du skapar ett. Du kan kontrollera dessa genom att gå till Inställningar och välja Inställningar > Aktivitetsfeed > Dela achievements automatiskt för achievements och Inställningar > Aktivitetsfeed > Dela klipp och skärmbilder automatiskt för spelklipp.