Spela i en klubb

Det finns flera sätt att spela med andra personer i en klubb, men det lättaste är att gå med i eller starta en grupp och att använda Letar efter grupp.

För att gå med i en grupp i en klubb:

1. Gå till en klubb genom att göra något av följande:
    • Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden, välj Personer och välj sedan Klubbar för att se klubbar du kan gå med i samt de klubbar du redan är medlem i.
    • Tryck på Xbox-knappen , välj Startsidan, fliken Community och sedan Klubbar på Xbox. Bläddra eller sök efter en offentlig klubb och välj den.
  2. När du är med i en klubb väljer du fliken Flera spelare.
  3. Om gruppen är öppen att gå med i väljer du Gå med i grupp.

Så här startar du en grupp i en klubb:

1. Gör något av följande:
    • Gå till en klubb du redan är medlem i. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden, välj Personer och sedan Klubbar för att välja en klubb i listan.
    • Kolla in en offentlig klubb. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden, välj Personer > Klubbar och sedan Utforska alla klubbar. Bläddra bland aktuella klubbar eller sök efter dem genom att välja Hitta en klubb.
  2. Välj en klubb.
  3. När du är i en klubb väljer du fliken Flera spelare, Starta klubbgrupp och välj sedan en av inbjudningsalternativen. Om din grupp är öppen att gå med i kan klubbens medlemmar gå med i din grupp direkt.

Använd Letar efter grupp

Letar efter grupp är som en ”spelare sökes”-anslagstavla för Xbox Live – ett sätt att hitta spelare med liknande intressen. Du kan svara på inlägg andra i Xbox-communityn har skapat (till exempel "Behöver spelare för att jaga achievements i Minecraft"). Du kan även skapa ett eget inlägg. När tillräckligt många är intresserade bjuder du in dem till din grupp och spelar!