Så här ser du dina kompisars aktivitet på Xbox One

Det finns ett par olika sätt att se vad dina kompisar har för sig på Xbox.

Så här kan du se vad de gör:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Välj Startsidan och gå sedan till fliken Community.

Så här kan du se en kompis aktivitet:

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan Personer.
  2. Välj en kompis och välj sedan Visa fullständig profil.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Så här ser du dina kompisars aktivitet på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?