Gå med i en klubb

Titta på videon om hur du går med i en klubb

Obs! Den här videon finns bara på engelska.

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj sedan Personer > Gå med i en klubb. Välj en klubb som intresserar dig eller välj Utforska alla klubbar om du vill se mer. Från Startsidan kan du välja Community och sedan Klubbar på Xbox.
  2. Bläddra bland aktuella klubbar eller välj Hitta en klubb om du vill söka efter en.
  3. Välj en klubb.
  4. Under Välkommen väljer du Begär att gå med. Ägaren och admins kommer att får ett meddelande om att du vill gå med.

Efter att en klubb godkänt din begäran blir du medlem och klubben kommer att synas i området Personer i guiden.

Titta efter klubbinbjudningar genom att gå till Klubbar på Xbox (se steg 1). När du får klubbinbjudningar syns de under Dina klubbinbjudningar. Välj Acceptera inbjudan för den klubb du vill gå med i.

Du kan också titta efter klubbinbjudningar genom att dubbeltrycka på Xbox-knappen , välja System och sedan Aviseringar.