Gå med i en klubb

Video: Join a club

Titta på videon Join a club. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Gå med i en klubb

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj sedan Personer > Gå med i en klubb. Välj en klubb som intresserar dig eller välj Utforska alla klubbar för att se mer. Du kan också utgå från Startsidan och gå till fliken Community. Välj sedan Klubbar på Xbox.
  2. Bläddra bland aktuella klubbar eller välj Hitta en klubb om du vill söka efter en.
  3. Välj en klubb.
  4. Under Välkommen väljer du Begär att gå med. Ägaren och admins kommer att får ett meddelande om att du vill gå med.

När en klubb har godkänt din begäran blir du medlem och klubben kommer att synas i området Personer i guiden.

Titta efter klubbinbjudningar genom att gå till Klubbar på Xbox (se steg 1). När du får klubbinbjudningar syns de under Dina klubbinbjudningar. Välj Acceptera inbjudan för den klubb du vill gå med i.

Lämna en klubb

1. På Startsidan rullar du till Community-fliken och väljer Klubbar på Xbox.
  2. Välj den klubb du vill lämna.
  3. Välj Lämna klubben på klubbens startsida.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Gå med i en klubb" som du läste om eller ett annat problem?