Tävla med andra i Arena på Xbox Live

Är du redo att utmana andra? Med Arena på Xbox Live kan spelare tävla i onlineturneringar som passar alla skicklighetsnivåer. Anmäl dig till en turnering, bilda lag med kompisar eller kör solo (beroende på spel) och se om du har vad som krävs!

När du är på språng använder du Xbox-appen på en Windows 10-enhet för att anmäla dig, skapa turneringar och till och med spela i turneringar med din speldator. Du kan också använda Xbox-appen på din iOS- eller Android-mobilenhet och få aviseringar om turneringar.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Tävla med andra i Arena på Xbox Live" som du läste om eller ett annat problem?