Skicka röst- eller textmeddelanden på Xbox One

Obs! Om du vill använda röstmeddelanden ansluter ett headset till din Xbox One trådlös handkontroll eller använder Kinect.

Så här skickar du meddelanden till dina kompisar:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj sedan Kommunikation > Ny konversation.
  2. Välj någon (eller flera personer) från din kompislista och välj sedan Klar.
  3. Välj text- eller mikrofon-ikonen och gör sedan något av följande:
    • Skriv meddelandet i rutan. När du är klar trycker du på Retur.
    • Välj Spela in för att lämna ett röstmeddelande. När du är klar med inspelningen väljer du Stoppa eller så pratar du tills tidsgränsen är nådd. När du är nöjd med meddelandet väljer Skicka meddelande.

Så här skickar du meddelanden till andra, t.ex. någon som du nyligen har spelat med:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj sedan Personer > Senaste spelare.
  2. Välj någon i listan och välj sedan Visa fullständig profil > Skicka meddelande.
  3. Välj Nytt meddelande eller mikrofon-ikonen och gör sedan något av följande:
    • Skriv meddelandet i textrutan. När du är klar trycker du på Retur.
    • Välj Spela in för att lämna ett röstmeddelande. När du är klar med inspelningen väljer du Stoppa eller så pratar du tills tidsgränsen är nådd. När du är nöjd med meddelandet väljer Skicka.

Om du vill skicka meddelanden till personer som inte finns i din kompislista eller favoritlista måste du känna till deras gamertag.

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden och välj sedan Personer > Hitta någon.
  2. Ange en gamertag i rutan och välj sedan Retur.
  3. När personens profil visas väljer du Visa fullständig profil > Skicka meddelande.
  4. Välj Nytt meddelande eller mikrofon-ikonen och gör sedan något av följande:
    • Skriv meddelandet i rutan. När du är klar trycker du på Retur.
    • Välj Spela in för att lämna ett röstmeddelande. När du är klar med inspelningen väljer du Stoppa eller så pratar du tills tidsgränsen är nådd. När du är nöjd med meddelandet väljer Skicka.

Om du vill se svaren trycker du på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan Kommunikation > Konversationer.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Skicka röst- eller textmeddelanden på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?