Skapa ett ESL-konto

Vissa turneringar på Xbox Live anordnas av ESL och innan du kan spela måste du göra följande:

1. Skapa ett konto i ESL Play. Gå till play.eslgaming.com för att komma igång. Mer information om ESL Play finns i play.eslgaming.com/guide.
  2. Skaffa ESL-appen från Microsoft Store. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj sedan Store för att ladda ned appen.
  3. Logga in i ESL-appen. När du har skapat ett ESL-konto (eller om du har ett befintligt konto) öppnar du ESL-appen på din Xbox och loggar in.

När du är registrerad hos ESL kan du ansluta till eller skapa lag för World of Tanks, bjuda in spelare med mera.

Om du har problem med ditt ESL-konto går du till play.eslgaming.com/support.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Skapa ett ESL-konto" som du läste om eller ett annat problem?