Hur börjar jag använda Letar efter grupp?

• Från guiden. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj sedan Flera spelare > Letar efter grupp.
  • Från spelhubben. Markera ett objekt, tryck på Menyknappen  på din handkontroll, välj Spelhub och sedan fliken Flera spelare.
  • Från en klubb som du är medlem i. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj sedan Personer > Klubbar. Välj en klubb i listan, välj fliken Flera spelare och välj sedan fliken Letar efter grupp.
  • Från en klubb som du besöker. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden. Välj Startsidan, sedan fliken Community och därefter Klubbar på Xbox. Bläddra bland de klubbar som finns eller sök genom att välja Hitta en klubb. Välj en klubb och välj sedan fliken Letar efter grupp.

För att använda Letar efter grupp kan du behöva ändra dina sekretessinställningar.

1. Tryck på Xbox-knappen  för att öppna guiden och välj sedan System > Inställningar.
  2. Välj Konto > Sekretess och onlinesäkerhet.
  3. Välj Xbox Live sekretess > Visa information och anpassa > Kommunikation och flerspelarläge.
  4. Under Andra kan kommunicera med röst, text eller inbjudningar väljer du Alla.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Hur börjar jag använda Letar efter grupp?" som du läste om eller ett annat problem?