Vilka spel kan jag spela i Arena på Xbox Live?

Arena på Xbox Live är tillgänglig för Killer Instinct och World of Tanks. Vi har precis kommit igång – fler Arena-spel kommer snart.

Spelinformation

• Du kan spela Killer Instinct-turneringar från en Xbox One-konsol eller en Windows 10-dator, och på olika plattformar samtidigt (om du använder Xbox One kan du spela mot spelare som använder PC och vice versa). På din Xbox-konsol eller i Xbox-appen på Windows 10 kan du delta i turneringar i Killer Instinct-spelhubben eller i en klubb. Skaffa Killer Instinct gratis från Microsoft Store.
  • För närvarande anordnas turneringar i World of Tanks av ESL. Innan du kan tävla måste du göra några saker i ESL – se Skaffa ett ESL-konto för mer information. Skaffa World of Tanks gratis från Microsoft Store.

Löste detta ditt problem?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Vilka spel kan jag spela i Arena på Xbox Live?" som du läste om eller ett annat problem?